En håndværksmester med sans for kvalitet   

Ombygning af hus og tilbygning udføres professionelt

​Går du og overvejer at bygge nyt eller måske at bygge om, så er du kommet til det rette sted. Hos Murermester Erik Pedersen ApS har vi lavet adskillige opgaver i Esbjerg nær Ribe og Bramming med til- og ombygning af hus, så vi er rustet til at levere den bedst mulige løsning til dig.

Vi har mange års erfaring med til- og ombygning af hus, og vores faglige stolthed tillader os ikke at lave et stykke arbejde, som vi eller du ikke er 100 procent tilfreds med.

Vi har mange års erfaring og ekspertise

Med baggrund i vores mangeårige erfaring og ekspertise kommer vi gerne med ideer til din til- og ombygning af hus. Vi har prøvet det hele før, og vi ved, hvilke muligheder og begrænsninger der er forbundet med at lave nyt.

Udover til- og ombygning af hus udfører vi også alt inden for renovering af byejendomme, erhvervsvirksomheder, kommunale institutioner, private hjem og forsikringsopgaver.

Vi sætter altid en stor ære i vores gode service, og det vil du kunne mærke, når du møder os. Murermester Erik Pedersen ApS elsker at gøre vores kunder tilfredse, og derfor tager vi altid en god dialog med dig om din opgave, så vi er helt sikre på at komme frem til den rette løsning.

​Til- og ombygning er oftest et stort projekt, hvorfor et godt samarbejde er vigtigt allerede fra starten af processen.

Kontakt os og hør mere om ombygning af hus

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med til- og ombygning af hus, så kontakt os allerede i dag på telefon 40 32 33 53 eller e-mail: erik.d.pedersen@mail.tele.dk

Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål og giver den nødvendige vejledning – helt uforpligtende.

Portfolio Arbejde