En håndværksmester med sans for kvalitet   

Renovering af badeværelse udføres i høj kvalitet

​Rigtig mange danskere går med drømmen om at udskifte det gamle badeværelse med et nyt badeværelse, som er lækkert og moderne. Hos Murermester Erik Pederen ApS kan vi hjælpe med renovering af badeværelse. At lave nyt badeværelse er en af vores store ekspertiser, og vi har erfaringen og fagligheden til at levere lige netop det resultat, du ønsker.

Murermester Erik Pederen ApS elsker at lave badeværelser, og det er lige meget, om der er tale om renovering af badeværelse eller mindre tilretninger/udbedringer. Vi klarer din opgave uanset størrelsen og står for opsætning af inventar og alt murerarbejdet på vægge og gulve. Renovering af badeværelse har været en fast del af vores ekspertise i Esbjerg nær Ribe og Bramming i mange år, så vi ved, hvad der skal til.

Forkæl din familie med renovering af badeværelse

For at få det bedste resultat er vi i dialog med dig fra start til slut, når du bestiller et nyt badeværelse hos os. Renovering af badeværelse er en stor og for nogen en økonomisk dyr beslutning, og derfor er det vigtigt at alliere sig med en professionel, så du får et tilfredsstillende resultat. 

​Går du på kompromis med kvaliteten af udførslen, kan du komme til at blive ramt af diverse komplikationer, som med tiden kan blive en dyr fornøjelse. Det kommer ikke til at ske med os bag projektet.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vi vil gerne lave tilbyde dig renovering af badeværelse, og vi står altid klar til at besvare alle spørgsmål, du måtte have. Du skal blot kontakte os på telefon 40 32 33 53 eller på e-mail: erik.d.pedersen@mail.tele.dk for et tilbud eller en pris, så tager vi os en god snak om din opgave.

Portfolio Arbejde